Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Op zondag 19 juni is het weer Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. In ons tuincentrum in Amsterdam vind je gegarandeerd een veel origineler cadeau dat een schot in de roos is. Eerder berichtten we al over onmisbaar tuingereedschap en handige tuinhulpjes, waar een fervente tuinier altijd nog wel één van kan gebruiken. Met de zomer in aantocht zijn er bij ons bovendien veel mooie geschenken voor het betere buitenleven te vinden. Voor wanneer je vader liever lui dan moe is, geen groene vingers heeft, maar bijvoorbeeld wel van barbecuën of dieren houdt. We geven graag een aantal cadeautips, voor elk type vader en voor elk budget.  

Voor de tuinman

Voor vaders die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een elektrische snoeizaag, een automatische sproeier of ander bewateringssysteem, kniebeschermers, een kruiwagen, een riem met lussen en zakken voor zijn tuingereedschap of een nieuwe schep. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen. 

Voor de buitenkok

Sommige mannen vind je nauwelijks in de keuken, maar des te meer bij de barbecue. Of het nu voor het gezin of een familiefeestje is, ze zijn dol op het bereiden van gerechten op de barbecue. Misschien is de barbecue aan vervanging toe, of wil hij eens experimenteren met een keramische barbecue. In ons tuincentrum in Amsterdam hebben we een ruime collectie barbecues en bijbehorende accessoires. Zoals een handige tangenset, pizzasteen, draaispit, extra grillplaat of speciale handschoenen of leren schort.  

Voor pietje-precies

Is jouw vader in de schuur of garage telkens aan het zoeken naar zijn tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan in ons tuincentrum in Amsterdam bij de handige opbergsystemen voor aan de wand, overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes,  hangers en liggers voor gereedschap aan de muur... Keuze te over.

Voor de levensgenieter

Houdt je vader van ontspannen en comfortabel genieten van het buitenleven? Kijk bij ons dan eens naar een de volgende cadeaus:

  • Een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje,
  • Een riante zitzak,
  • En hangmat
  • Een extra (opklap)tafeltje

Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan of daksierpeer, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer buiten kan luieren. Er zijn ook trendy schaduwdoeken met verschillende patronen die hem deze zomer lekker koel houden. Een buitendouche kan daar ook voor zorgen. Met een grote buitenlamp, feestelijk lichtsnoer, een vuurschaal, vuurfkorf, of tuinhaard kan hij ook ’s avonds nog de bloemetjes buiten zetten.  

Voor de dierenliefhebber

Water trekt dieren aan en brengt letterlijk leven in de brouwerij. Of het nu om vogels, egels, insecten of padden gaat. Is er geen plek voor een vijver, kijk dan bij de waterschalen, mini-vijvers en waterornamenten. Deze zijn er in alle mogelijke materialen, vormen en afmetingen. Heeft hij al een vijver? Geef hem dan een paar nieuwe vissen of oever- en waterplanten. Je kunt ook kiezen voor een insectenhotel, vlinderkast, egelhuisje, voederschaal of -silo voor de vogels of een vleermuizenkast.

Het hele team van ons tuincentrum in Amsterdam wenst je een heel fijne Vaderdag! Check onze contactpagina voor onze openingstijden.