TuinIdee 2020

TuinIdee 2020

Begin het nieuwe tuinseizoen goed met een bezoek aan TuinIdee in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Deze inspirerende tuinbeurs bestaat alweer 28 jaar, dus hoog tijd er eens naartoe te gaan als je er nog niet geweest bent.

Informatie & inspiratie

Van donderdag 13 tot en met zondag 16 februari staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch weer vol met stands, exposanten, voorbeeldtuinen en de laatste trends en innovaties op het gebied van tuinieren. Dit jaar is er speciale aandacht voor ecologisch en duurzaam tuinieren. Wie wil daar nu niet meer van weten, in deze tijd van klimaatcrisis? Je doet er volop ideeën op voor bijvoorbeeld een balkontuin, kindertuin of een postzegeltuin. Je kunt ook meedoen aan heel diverse workshops (van een terrarium maken tot een tuin ontwerpen) en je laten informeren door experts.

Doe-het-zelfplein en moestuinwereld

Verder is er een doe-het-zelfplein waar je het beste tuingereedschap vindt en doe je in de moestuinwereld een hoop informatie op over het zelf kweken van groenten, kruiden en fruit. In het TuinTheater geven groene deskundigen, onder wie Jurgen Smit, Romeo Sommers en De Meisjes van de Moestuin, inspirerende én informatieve presentaties. Leerlingen van hovenieropleidingen laten een staaltje van hun beste kunnen zien tijdens de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg en ook voor kleine tuiniers in de dop is er van alles te zien en te beleven. Kortom, te veel om hier op te noemen!

Praktische informatie

TuinIdee is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon in de online voorverkoop en € 16,50 per persoon aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie en de online ticketverkoop op tuinidee.nl.