Hovenier

Uw hovenier voor alle werkzaamheden in de tuin!Bij Kooter Hoveniers kunt u terecht voor een betrouwbare, professionele hovenier die staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Al sinds 2000 een bekend gezicht in Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en omstreken. Wat verwacht u van uw hovenier? Wij hebben alle ervaring, kennis en maken gebruik van eigen machines. Kortom, wij hebben alles in huis om uw tuin te maken zoals u dit wilt en waar u nog jaren plezier van heeft. 

Werkzaamheden hovenier

Als hovenier zijn wij gespecialiseerd in onder andere de aanleg van tuinen, het onderhoud van tuinen, zowel particulier als zakelijk. Ook voor hovenierswerk zoals boomverzorging en het maken van vijvers is aan ons besteed. Wilt u een afspraak maken met onze hovenier? Neem contact met ons op via onze website of mail ons info@kooterhoveniers.nl, wij maken graag voor u een passend plan en offerte.

De hovenier voor alle werkzaamheden

Wij zijn als hovenier een echte expert op het gebied van tuin- en hovenierswerkzaamheden! Wij kunnen werkelijk alle werkzaamheden voor uw tuin uitvoeren. Bekijk ons assortiment in onze webshop of bekijk onze voorbeeld tuinen voor inspiratie! Voor meer informatie of een afspraak voor een offerte neemt u contact met ons op!