Tuinverlichting In-Lite

Tuinverlichting In-Lite

Steeds meer mensen betrekken de tuin bij het woonhuis. Verlichting maakt het daarbij helemaal af. Buitenverlichting geeft extra sfeer aan uw tuin, terras of balkon. Het nodigt uit om ’s avonds langer buiten te genieten.

Tuinverlichting In-Lite

Onze hoveniers maken tegenwoordig bijna in iedere aanleg tuin een lichtplan. De meeste lampen van In-Lite zijn LED verlichting. Dit is voordelig in gebruik en dus goed voor het milieu. 

Verlichting betekent sfeer. Door het aanbrengen van spotjes kunnen bijzondere dingen in de tuin extra worden geaccentueerd. Je kan een looppad markeren waardoor sfeer gecombineerd wordt met veiligheid. Een spotje richten op een waterzuil geeft ’s avonds een magisch effect. Wanneer de tuin verdwijnt in het donker van de nacht, creëer je met verlichting op de juiste plaatsen een betoverende sfeer. 

Wij bieden een compleet verlichtingsconcept van In-Lite tuinverlichting bestaande uit geïntegreerde-, bovengrondse-, wandverlichting en spots. Voor iedere toepassing en elke sfeer hebben wij een keuze aan armaturen van uitstekende kwaliteit. Het systeem op basis van laagspanning is eenvoudig, veilig en snel te installeren.

U kunt bij ons de diverse soorten tuinverlichting bekijken in de showtuin en showroom te Amsterdam. We kunnen u adviseren betreft de juiste verlichting in uw tuin. Wij verkopen de nieuwste trends op het gebied van verlichting, deze kunt u zelf aanleggen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met een hovenier van Kooter Hoveniers om de verlichting in uw tuin plaatsen.

Voor meer informatie en eventuele aanbiedingen, kunt u contact met ons opnemen. Bel voor het maken van een afspraak Maarten Kooter 06 51564359 of stuur een email naar info@kooterhoveniers.nl.

In onze webshop ziet u ons assortiment van In- Lite tuinverlichting. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.