Over Kooter Hoveniers Amsterdam

Over Kooter Hoveniers Amsterdam

Welkom op onze website, hier staat informatie over de mogelijkheden die wij bieden binnen ons bedrijf. Ons bedrijf staat voor persoonlijke service en kwaliteit. Graag willen wij ons voorstellen aan u.

Start hoveniersbedrijf

Wij zijn twee broers, Maarten en Bas Kooter, al in onze jeugd waren wij bezig met het buitenleven op de boerderij van onze ouders. Tuinieren hebben wij van jongs af aan meegekregen. Na het volgen van de middelbare school, hebben wij beiden ervoor gekozen ons te specialiseren in het groen. Na het afronden van onze opleiding en een aantal jaren werkervaring zijn wij al op jonge leeftijd in 2000 gestart met ons eigen hoveniersbedrijf. Onze ouders wonen aan de Osdorperweg 756 te Amsterdam, gezien locatie en ruimte een mooie stek voor ons bedrijf. Op deze plek hadden we de ruimte en de kansen om verder te groeien en zijn wij, samen met ons personeel, inmiddels in een goed team van ervaren hoveniers
 

Werkzaamheden hovenier 

We zijn begonnen met zijn tweeën, maar zoals hierboven staat beschreven inmiddels met een compleet team aan het werk. Wat de samenwerking zo prettig maakt is dat iedereen zijn eigen specialisme heeft binnen het bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van tuinen, het vaste onderhoud, zowel voor particulier als zakelijke tuinen, timmerwerken, boomverzorging en een administratieve afdeling binnen het bedrijf. Ook wanneer de zomers te warm zijn en de winters te koud zijn wij aan het werk, bijvoorbeeld door zomers extra water te geven aan bomen en 's winters staan wij klaar om bedrijventerreinen te strooien tegen de gladheid bij ijzel en sneeuw.
 

Showroom Osdorperweg Amsterdam

In onze buiten showtuin aan de Osdorperweg in Amsterdam bieden wij een uitgebreid assortiment met de laatste trends op het gebied van schuttingen, bestrating, beplanting en tuinverlichting. In het voorjaar wordt deze ieder jaar weer vernieuwd met nieuwe collectie. U kunt hier zelf komen kijken en ideeën op doen, waardoor u de tuin uitkiest die het best bij u past. Wanneer een klant ons  benaderd voor een offerte, komen wij langs om de situatie te bekijken. Wij kunnen een plan maken met de mogelijkheden. Vaak maken wij ook nog een afspraak in onze showtuin. Het is belangrijk om te zien hoe bestrating er buiten uit ziet of bijvoorbeeld hoe verschillende soorten hout van een schutting uiteindelijk worden na weer en wind buiten. De meeste houtsoorten en tegels gaan meer leven en krijgen een andere uitstraling, dan wanneer ze net afgeleverd worden. Voor tuinverlichting van In-lite en o.a. tuinkasten, picknicktafels hebben wij een gedeelte showroom binnen in de oude opgeknapte stal van de boerderij. Hier wordt goed laten zien wat de sfeer is van de lampen. Door onze showtuin kunnen we klanten beter inzicht geven in al onze mogelijkheden. Misschien niet de grootste showroom van Nederland, maar zeker de gezelligste en vol met informatie voor onze klanten.
 

Webshop

Wij hebben sinds 2010 ook een online showroom in de vorm van de webshop. Hier verkopen wij o.a. In-Lite tuinverlichting, tuinkasten, picknicktafels, plantenbakken en tuinhout. Het idee voor de webshop is ontstaan, omdat wij inmiddels ons assortiment hebben uitgebreid en steeds op zoek zijn naar nieuwe tuin ideeën. De webshop is gemaakt voor particulieren of hoveniers die producten op een snelle, veilige manier geleverd willen krijgen voor het sfeervol maken van de tuin. Maar ook als inspiratie voor uw tuin betreft de aanleg of het ontwerp is onze webshop een mooie aanvulling op ons hoveniersbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat al onze tuinartikelen duurzaam en van een goede kwaliteit zijn.
 

Contact Kooter Hoveniers

U kunt altijd contact met een hovenier opnemen voor een vrijblijvende afspraak in de showtuin te Amsterdam. Dit is mogelijk van maandag tot en met zaterdag en na overleg zijn wij flexibel in tijden. Wij zorgen dat er iemand aanwezig is die u kan helpen. Bel voor meer informatie Maarten Kooter (06 - 51564359), Bas Kooter (0651840680) of stuur een email naar info@kooterhoveniers.nl.
 
Kooter Hoveniers staat voor ervaring, kwaliteit en persoonlijke service!
 
Maarten en Bas Kooter