Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

 

Wat zijn de verzendkosten?

Pakketten vanaf 0-30 kg en met maximale afmetingen 175 x 78 x 58cm verzenden wij met de pakketdienst van post.nl de verzendkosten zijn €6,75 of €12,40 afhankelijk van het gewicht en grootte. Pakketten zwaarder en groter bezorgen wij binnen de regio, dit is o.a. Amsterdam, Badhoevedorp, Hoofddorp, Zwanenburg, Lijnden, Halfweg, Spaardam, wij rekenen hiervoor €35 euro bezorgkosten. Voor pakketten buiten de regio maken wij een offerte. Neem voor uw bestelling contact met ons op betreft de verzendkosten, dan maken we met u een passende prijsafspraak.

Wat is de levertijd een product? 

Een aantal producten hebben wij op voorraad, de levertijd van deze producten is ongeveer 2 a 3 werkdagen. Producten die wij voor u bestellen hebben over het algemeen een levertijd van 5 tot 8 werkdagen. Wij zullen altijd contact met u opnemen over de verwachte levertijd. U kunt voor het bestellen contact met ons opnemen over de voorraadstatus en levertijd. Voor een levering maken wij altijd een afspraak in overleg met u.

Kan ik bij Kooter Hoveniers afhalen?

U kunt bij Kooter Hoveniers de bestelde producten afhalen op afspraak. Wij zullen de afhaalmogelijkheden aanpassen naar een tijdstip wat voor u uitkomt. Ons afhaaladres is Osdorperweg 756 te Amsterdam

Kan ik een product voor bestellen bekijken?

Wij hebben op de Osdorperweg 756 te Amsterdam een showroom waar wij o.a. verlichting, picknicktafels, tuinkasten hebben staan. U kunt met ons een afspraak maken om hier te komen kijken. Wanneer het product niet bij ons in de showroom staat kunnen wij eventueel het bestellen en u kunt vrijblijvend komen kijken. Dit geld niet voor op maat gemaakte producten.

Hoe kan ik betalen?

Bij Kooter Hoveniers kunt u betalen via de website per IDEAL, dit is de veilige manier van online betalingsverkeer. Wanneer u af komt halen kunt u contant of met pin betalen.

Hoe werkt het met retouren en/of klachten?

Wanneer het door u bestelde product niet juist is of defect kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een gepaste oplossing. U kunt het product na overleg retour sturen of wij komen langs om het op te halen. Wij vervangen het product of storten uw geld retour. Al onze producten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben garantie. In-Lite tuinverlichting geeft 5 jaar garantie, wanneer het product niet gerepareerd kan worden, krijgt u binnen de garantietermijn altijd een vervangend exemplaar. Mocht het gewenste model niet meer verkrijgbaar zijn dan bieden wij u een passend alternatief.

Staat uw vraag en antwoord hier niet bij?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt een mail met uw vraag sturen aan info@kooterhoveniers.nl of bellen met 020 6673388.