Tuinaanleg Amsterdam

Voor tuinaanleg in de regio Amsterdam bent u bij Kooter Hoveniers aan het juiste adres. Of het nu gaat om een volledige renovatie,een nieuwbouw woning of een bedrijfstuin: voor Kooter Hoveniers is dit geen probleemUw tuinaanleg is in goede handen bij Kooter Hoveniers in Amsterdam.

Tuinaanleg in Amsterdam: van ontwerp tot uitvoering

Bij Kooter Hoveniers begint tuinaanleg in de omgeving van Amsterdam met een ontwerp. U maakt een afspraak en wij komen langs om uw wensen te bespreken: geheel vrijblijvend. Uw wensen zullen de grote lijnen van het ontwerp voor uw tuin vormen, zodat u de perfecte tuin krijgt. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden van de tuinaanleg. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken!

Kooter Hoveniers voor tuinaanleg in omgeving Amsterdam

Tuinaanleg is een breed begrip de laatste jaren. Vroeger was het veel bestrating aangevuld met een stuk gras en wat planten. Tegenwoordig komt er meer bij kijken. De tuin is steeds meer een verlengstuk van de woonkamer, het moet een persoonlijke prettige plek zijn waar iedereen op zijn best is. Vooral tuinaanleg in Amsterdam is heel veelzijdig. We hebben al veel dakterrassen verzorgd in de binnenstad, maar ook in de nieuwbouw in Amsterdam hebben wij veel tuinaanleg verzorgd. Voor meer informatie over tuinaanleg kunt u conctact opnemen met Kooter Hoveniers Amsterdam of bekijk ons fotoboek met voorbeeld tuinen ter inspiratie.