Bestrating

Bestrating

Voor de aanleg, maar ook de verkoop van sierbestrating, tuintegels bent u bij Kooter Hoveniers Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden u vele soorten bestrating. Bestrating is het belangrijkste onderdeel van de moderne tuin. Verschillende combinatie maken dat het de mooiste plekken nog beter uitkomen in de tuin

Bestrating van uw tuin

De mogelijkheden zijn groot. Het kunnen klinkers, koppelstones zijn of juist grote natuursteen tegels. In de showtuin van Kooter Hoveniers aan de Osdorperweg in Amsterdam maken we ieder voorjaar een nieuwe selectie van de mooiste bestrating. Onze hoveniers kunnen u advies geven wat voor u mogelijk is en aan uw wensen voldoet. Waren vroeger grindtegels razend populair, tegenwoordig kan alles. Ook grind of split kan goed als verharding gebruikt worden. Hout liefhebbers kiezen voor een houten vlonder, maar moeten niet vergeten dat dit heel glad kan worden. Het patroon van de bestrating kan punten in uw terras extra uit laten komen. Er kunnen cirkels gemaakt worden of plantenbakken van stenen die terug komen in de bestrating. Hierdoor komen kleuren en de stijl van het geheel nog mooier tot zijn recht. Onze hoveniers kunnen alle soorten bestrating leveren en aanleggen. In de showtuin kunt u zien welke patronen er onder andere mogelijk zijn. 

Bekijk hier onze voorbeeld tuinen voor inspiratie van verschikkende soorten tuinbestrating.

Bel voor het maken van een afspraak met een hovenier of een folder van onze sierbestrating Maarten Kooter 06 51564359 of stuur een email naar info@kooterhoveniers.nl.