Beplanting

Beplanting bepaald voor een groot gedeelte de sfeer van de tuin. Mooie bloeiende planten en bomen geven een prachtig beeld. Zo kan een schitterende natuur gecreëerd worden in uw eigen tuin, maar dan moet de plant wel op de goed plek staan, goed bemest worden en vakkundig gesnoeid worden. In Amsterdam heeft niet iedereen een tuin, maar ook uw balkon of dakterras krijgt zoveel meerwaarde met de juiste beplanting.

Beplanting en aanleg tuin

Bij een ontwerp van een tuin kan een beplantingsplan gemaakt worden en u weet dan meteen zeker dat iedere soort van beplanting het beste tot zijn recht komt. Persoonlijke smaak en voorkeur staan bovenaan het lijstje. Het is een leuke uitdaging om planten te kiezen die u qua groei, kleur en structuur het mooist vindt. Een tuin met gemengde beplanting van bomen, struiken, vaste planten, eenjarige en bollen oogt vaak het meest natuurlijk en heeft u ieder seizoen plezier van. 

Voor het snoeien van struiken en bomen, kunt u advies aan ons vragen, Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in alle soorten beplanting en door jaren van werkervaring is uw beplanting in goede handen. Wij leveren beplanting, geven advies en kunnen uw beplanting in de tuin plaatsen. Groeit de beplanting in uw tuin niet zoals u verwacht? Dan kan er altijd een hovenier van Kooter Hoveniers bij u langskomen om te bekijken waar het probleem zit.