Schuttingen

Schuttingen tegenwoordig een echte blikvanger in de tuin. Afscheidingen in de tuin zorgen voor privacy, het juiste zonnige hoekje, een plek uit de wind, de belangrijke achtergrond van uw tuin en zoveel mogelijkheden vandaag de dag. Diverse soorten hout, vormen, materialen, verschillende beitsen die zorgen voor de uitstraling u in de tuin wilt hebben. Als scheiding met de buren of met gemeente grond, een speciaal hekwerk of poort kan een sfeervolle uitstraling geven aan uw huis of zelfs het verlengstuk zijn ervan. Denk hierbij aan een veranda die overeenkomt qua houtwerk met de schuttingdelen. In de showtuin van Kooter Hoveniers in Amsterdam hebben wij een aantal voorbeelden staan. Onze hoveniers kunnen met u een plan maken wat voor u mogelijk is.

Soorten schuttingen

Wie ieder jaargetijde een groene muur wil, kan kiezen voor een gaas/betonnet waarin klimplanten verweven zijn. Dit is erg populair, volgroeid met klimop heeft u een smalle groene scheiding. U kunt ook kiezen voor een mooie haag keuze genoeg: coniferen, beuken, taxus, liguster e.d. alles is verkrijgbaar. Een gemetselde muur laat de stenen van uw huis terugkomen in de tuin en geeft ook een aparte sfeer. De keus is groot, voor iedere tuin is een passende afscheiding te vinden.

Bezoek onze website voor een greep uit het assortiment aan schuttingen van Kooter Hoveniers Amsterdam. Bel voor het maken van een afspraak Maarten Kooter (06 - 51564359) of stuur een email naar info@kooterhoveniers.nl.