Tuin onderhoud

Tuin onderhoud

Na het aanleggen van een tuin volgt het onderhoud. Dit is belangrijk voor de uitstraling en het behoud van uw tuin. Er dient vakkundig gewerkt te worden door op de juiste manier en op het goede moment bijvoorbeeld te snoeien. Hierdoor bloeien planten zoals gewenst.

Particuliere tuinen

Onze hoveniers kunnen voor u het onderhoud, hierin zijn we gespecialiseerd, verzorgen in de vorm die het beste bij u en uw tuin past bijvoorbeeld door middel van een voor- en najaarsbeurt. In regio Amsterdam waaronder ook Halfweg en Zwanenburg heeft Kooter Hoveniers al jaren een vaste klantenkring. Onze rode bussen zult u regelmatig tegenkomen in deze buurt. Al ruim 16 jaar vertrouwd in het onderhoud van de tuin. Houdt u zelf van tuinieren en kunnen wij u ondersteuning bieden wegens tijdgebrek of vaak onderweg en wanneer u in de tuin bent wilt u genieten van al het moois dat groeit en bloeit zonder zorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres, voor iedereen persoonlijk maken wij een passende offerte voor het werk wat u van ons verwacht. 

Bedrijfstuinen

Veel bedrijven kiezen voor een onderhoudscontract. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we eens per maand de tuin of berdrijventerrein opknappen. Het kan per seizoen wanneer dit gewenst is, afhankelijk van de omvang, locatie, het gebruik en de begroeiing. Hierdoor ziet deze, vaak entree van het bedrijf, er het hele jaar representatief uit. Dit is vaak uw eerste indruk en wanneer deze goed is dan is dat al de eerste goede stap voor uw klanten of zakenpartners.


Bel voor het maken van een afspraak Maarten Kooter (06 - 51564359) of stuur een email naar info@kooterhoveniers.nl.