Werkzaamheden

Werkzaamheden

Alle mogelijkheden en informatie over de werkzaamheden van Kooter Hoveniers werkzaam in Amsterdam en omstreken, vindt u aan de linkerkant in het rode menu. Wanneer u op de werkzaamheden gaat staan met uw muis dan gaat het menu open en ziet u de verschillende onderwerpen.

De werkzaamheden van een hovenier in de tuin zijn heel divers, van klein onderhoud begin van het seizoen tot grof werk na achterstallig onderhoud. Een complete renovatie of een nieuwbouw die nog ingericht moet worden. Een tuinhuis, veranda, schuttingen, vijvers, gras of juist bestrating het is allemaal mogelijk. Wilt u de tuin kindvriendelijker maken, sfeervoller of nog meer een verlengstuk van uw woonkamer? Heeft u een mooi dakterras maar wilt u deze anders, praktischer ingericht hebben? Kooter Hoveniers geeft u een vrijblijvend advies en wilt u hiermee graag op weg helpen. Zowel voor bedrijven als particuliere tuinen zijn onze hoveniers dagelijks aan het werk in regio Amsterdam, waaronder Zwanenburg en HalfwegOnze hoveniers zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende werkzaamheden:

         Tuinaanleg                    Tuinonderhoud                 Bestrating

  

 


Voor meer informatie over het hovenierswerk neem telefonisch contact op met Maarten Kooter (06 - 51564359), stuur een e-mail naar info@kooterhoveniers.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

 

Contactformulier

Velden met * zijn verplicht.