Amsterdam Hovenier

U bent op zoek naar een hovenier in Amsterdam! Dan bent u bij Kooter Hoveniers aan het juiste adres. Wij hebben al sinds 2000 een brede klantenkring in Amsterdam. Ons hoveniersbedrijf ligt aan de rand van de stad aan de Osdorperweg 756. Een perfecte locatie die makkelijk te bezoeken is voor klanten die in onze showtuin willen kijken en voor ons een snel vertrekpunt naar klanten in  Amsterdam en omstreken, zoals Zwanenburg, Halfweg, Hoofddorp en Badhoevedorp.

Hovenier in Amsterdam

In Amsterdam zijn onze hoveniers dagelijks werkzaam in de tuin. Voor zowel tuinonderhoud als tuinaanleg gaan wij dagelijks onderweg. Wij komen vele diverse soorten tuinen tegen, van nieuwbouw tot renovatie en niet te vergeten de vele dakterrassen. Als hovenier komen altijd langs in Amsterdam om de situatie te bekijken en vrijblijvend een offerte te maken.

Werkzaamheden Kooter Hoveniers

Bij Kooter Hoveniers kunt u onder andere terecht voor bestrating, beplanting en vijvers, maar wij doen nog zoveel meer! Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en bezoek onze webshop voor een greep uit ons assortiment.

Wilt u contact met een hovenier van Kooter in Amsterdam? Klik dan hier voor onze contactpagina en u hoort snel van ons, voor advies of een vrijblijvende afspraak in onze showroom & showtuin te Amsterdam of bij u in de tuin!

Ontdek Kooter Hoveniers in AmsterdamUw hovenier in Amsterdam