Bestrating Amsterdam

Professionele bestrating van Kooter Hoveniers in de regio van AmsterdamKooter Hoveniers levert bestrating in Amsterdam en omgeving. Wanneer uw tuin toe is aan een opknapbeurt kan bestrating de uitkomst bieden. Met klinkers of natuursteen tegels ziet een tuin er gelijk anders uit. Wat u ook wilt, met de bestrating van Kooter Hoveniers in Amsterdam en omgeving is het mogelijk!

Zelf leggen of laten leggen

Bij Kooter Hoveniers kunt u bestrating bestellen om zelf de bestrating te leggen, maar wij komen ook graag de bestrating voor u leggen in Amsterdam en omgeving! Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen een ontwerp naar uw smaak maken waarbij we ook rekening houden met de kleur van uw huis en de omgeving. Voor voorbeelden van ons werk kunt u op onze website verschillende voorbeeld tuinen bekijken.

Bestrating nabij Amsterdam met Kooter Hoveniers

Kooter Hoveniers biedt verschillende soorten bestrating, in onze showtuin ziet u verschillende soorten steen, waardoor u een indruk krijgt of de bestrating in uw tuin past en aan uw wensen voldoet. Wij kunnen verschillende soorten bestrating aan u leveren in de regio van Amsterdam. Neem voor meer informatie over bestrating nabij Amsterdam contact met ons op!