Hovenierswerkzaamheden

Voor al uw hovenierswerkzaamheden: Kooter Hoveniers!Kooter Hoveniers is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in alle hovenierswerkzaamheden. Wij zijn al sinds 2000 actief als hoveniersbedrijf in de omgeving van Amsterdam. Van tuinaanleg en bestrating tot onderhoud en boomverzorging: wij kunnen al uw hovenierswerkzaamheden uitvoeren.

Hovenierswerkzaamheden in de regio Amsterdam

Dankzij onze jarenlange ervaring met alle hovenierswerkzaamheden kunnen wij u uitstekend adviseren over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van alle soorten tuinen. Voor bedrijfstuinen of particuliere tuinen kunnen wij u helpen met uw hovenierswerkzaamheden!

Kooter Hoveniers voor uw hovenierswerkzaamheden

Bekijk ons portfolio om te ontdekken wat wij allemaal voor u kunnen doen en doe inspiratie op voor uw eigen tuin in onze showtuin. In onze showtuin vindt u de laatste trends op het gebied van schuttingen, bestrating, beplanting en verlichting. Tevens kunnen wij u alles vertellen over de verschillende hovenierswerkzaamheden die hierbij aan te pas komen. Heeft u nog vragen over onze hovenierswerkzaamheden of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op!