Tuin onderhoud

Voor al uw tuin onderhoud komt u naar specialist Kooter Hoveniers!Bent u op zoek naar een hovenier die gespecialiseerd is in tuin onderhoud? Dan kan Kooter Hoveniers u zeker van dienst zijn. Wij verzorgen naast tuinaanleg ook het tuin onderhoud op ieder gebied, van het snoeien van een boom tot compleet onderhoud. Of u nu een particuliere tuin heeft of een bedrijfstuin heeft, wij zijn uw partner! Met al 16 jaar ervaring kunnen wij in de regio Amsterdam alles aan.

Tuin onderhoud op maat!

Kooter Hoveniers is een specialist op het gebied van tuin onderhoud en kunnen daarom tuinonderhoud leveren die past bij uw tuin. Wij maken een offerte op basis van de door u gewenste werkzaamheden voor uw tuin en kijken we naar welke onderhoudsfrequentie het beste is. Zo krijgt u altijd een gepersonaliseerde en vrijblijvende offerte. Voor bedrijfstuinen werken wij vaak met een onderhoudscontract, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het tuin onderhoud van uw bedrijfstuin.

Kom naar Kooter Hoveniers voor tuin onderhoud

Heeft u een mooie tuin en wilt u het complete tuin onderhoud uitbesteden? Dat is geen probleem! Kooter Hoveniers kan het allemaal voor u regelen! Wilt u zien wat wij voor u kunnen doen? Bekijk voor inspiratie de foto's op onze website. Voor meer informatie over tuin onderhoud van Kooter Hoveniers neemt u vrijblijvend contact met ons op.